"Heel Handig! In een paar minuten een formulier downloaden of specifieke informatie opzoeken. Tijdsbesparing, dus meer tijd om in de praktijk in te zetten"

Onze kennisbank is toegankelijk voor de cursisten van Van Dalen HVK | HSE | Advies.

Hier hebben we o.a. aanvullende en informatieve artikelen op de training,  nieuws en actualiteiten, handige links, etc. voor je verzameld. Ook hebben we alvast diverse tools, schema’s en checklists voor je gemaakt die je kunt downloaden.

Iedere cursist ontvangt na afloop van de training een inlogcode voor toegang tot onze online kennisbank. 

Op welke manier wil je graag leren?

Leer jij graag door te kijken naar korte filmpjes in je eigen tijd? Of wil je liever leren op een interactieve manier? Voordat je een keuze maakt voor een training of  cursus is het belangrijk over de vorm na te denken. Door een leervorm te kiezen die bij jou past leer je sneller en zul je meer plezier uit de cursus halen. Veel succes met het vinden van de training of cursus die bij jou past!

    • Klassikale training preventiemedewerker
    • E-learning training preventiemedewerker
    • Online Classroom training preventiemedewerker

Welke studievorm je ook kiest, bij elke training krijg je 1 jaar gratis toegang tot de kennisbank behorend bij jouw cursus. Hier hebben we o.a. aanvullende en informatieve artikelen op de training, nieuws en actualiteiten, handige links, etc. voor je verzameld. Ook hebben we alvast diverse tools, schema’s en checklists voor je gemaakt die je kunt downloaden.

 

Scroll naar boven