Brandveiligheid Kerstversiering Brandgevaarlijk Preventie

Checklist: brandveiligheid tijdens de feestdagen

Brandveiligheid

 

Wie Kerstmis zegt, denkt onmiddellijk aan een kerstboom. Niets is immers zo gezellig als samen rond de boom te zitten, terwijl de pakjes al liggen te blinken tot het grote moment is aangebroken. Maar tijdens de kerst- en eindejaar periode zijn er opvallend meer branden dan in de rest van het jaar.

 

Checklist: brandveiligheid tijdens de feestdagen 1Versiering maakt feestelijk, maar brandbare materialen zijn een extra risico! De kerstboom, kerstverlichting en allerhande andere versieringen waarmee u uw bedrijf in een feestelijke sfeer onderdompelt, vragen om hierin verstandige keuzes te maken, evenals de nodige maatregelen om brandveiligheid te waarborgen.


” U bent verantwoordelijk voor uw gasten en uw personeel/collega’s. Schenk daarom voldoende aandacht aan brandveilige kerstversiering”

Brandveiligheid

Om uw feest niet met een sisser te laten eindigen hebben we voor u deze checklist incl. feedback samengesteld. Met deze checklist controleert u of uw organisatie tijdens de feestdagen voldoet aan de essentiële brandveiligheidseisen (hoewel de nadruk ligt op de feestdagen, zijn deze regels ook van toepassing buiten deze periode).

Wij wensen u alvast hele Fijne & Veilige Feestdagen!

 

Klik op onderstaande knop en vul direct de checklist in!

 
 
*Voor de exacte brandveiligheidseisen verwijzen wij u naar het Bouwbesluit (Paragraaf 1.5, hoofdstuk 6 en 7) en uw gebruiksvergunning. https://rijksoverheid.bouwbesluit.com/Inhoud/docs/wet/bb2012
Scroll naar boven