Februari FebruaRIE 15 % Korting op de RI&E

FebruaRIE, 15% korting op de RI&E

FebruaRIE

 

Voor bedrijven die aan de slag willen met de RI&E maar hun kostbare tijd liever in hun eigen werkzaamheden stoppen. Wij kunnen u ontzorgen en de RI&E voor u uitvoeren en indien noodzakelijk deze toetsen*. Ook een update van een bestaande RI&E behoort tot de mogelijkheden. Profiteer ook van FebruaRIE ontvang maar liefst 15% korting op uw offerte aanvraag.

Deze kortingsactie loopt op  offerte aanvragen van 1 februari t/m 29 februari  2020 (*uitgezonderd toetsingen en verdiepende of aanvullende RI&E’s).

Investeren in arbo = investeren in productiviteit!

 

 Beroepsziekten, pesten op het werk en arbeidsongevallen: een preventieve aanpak voor veilig en gezond werken staan volop in de aandacht. Een belangrijk instrument om preventie op een structurele manier aan te pakken is de risico-inventarisatie en –evaluatie (RI&E). In FebruaRIE staat bij ons de RI&E op de agenda!

Beroepsziekten te lijf met de RI&E

Er is momenteel veel aandacht voor het voorkomen van beroepsziekten. En terecht, als je bedenkt dat jaarlijks ruim 4000 mensen overlijden aan de gevolgen van beroepsziekten en nog eens tienduizenden mensen (deels) arbeidsongeschikt thuis zitten. Het gaat niet alleen om longkanker door asbest, maar ook om astma, een versleten rug en burn-outs. Maar hoe voorkom je beroepsziekten?
De risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E) helpt op een gestructureerde manier risico’s in beeld te brengen en maatregelen te nemen. Zo wordt niemand ziek door z’n werk, nu niet en in de toekomst niet.

Profiteer ook en vraag nu een offerte aan.

Februari FebruaRIE Korting RI&E Coachen begeleiden incompany | Home
Scroll naar boven