Week van de RIE, week van de RI&E

Week van de RI&E, 15% korting

Week van de RI&E

 

Voor bedrijven die aan de slag willen met de 1-daagse training voor preventiemedewerker of een offerte aanvraag voor afname van de RI&E , een update van de RI&E of een van onze andere diensten; Profiteer ook van de week van de RI&E en ontvang 15% korting! 

Deze kortingsactie loopt op alle offerte aanvragen 17 t/m 21 juni 2019 (uitgezonderd toetsingen en verdiepende of aanvullende RI&E’s).

Investeren in arbo = investeren in productiviteit!

 

De Week van de RI&E vindt dit jaar plaats van 17 – 21 juni. De Week van de RI&E is een initiatief van het Steunpunt RI&E in samenwerking met sociale partners om extra aandacht te vragen voor veilig en gezond werken, met als basis de RI&E.

Week van de RIE, week van de RI&E

Beroepsziekten, pesten op het werk en arbeidsongevallen: een preventieve aanpak voor veilig en gezond werken staan volop in de aandacht. Een belangrijk instrument om preventie op een structurele manier aan te pakken is de risico-inventarisatie en –evaluatie (RI&E). In de Week van de RI&E staat de RI&E centraal op de agenda. 

Beroepsziekten te lijf met de RI&E

 

Er is momenteel veel aandacht voor het voorkomen van beroepsziekten. En terecht, als je bedenkt dat jaarlijks ruim 4000 mensen overlijden aan de gevolgen van beroepsziekten en nog eens tienduizenden mensen (deels) arbeidsongeschikt thuis zitten. Het gaat niet alleen om longkanker door asbest, maar ook om astma, een versleten rug en burn-outs. Maar hoe voorkom je beroepsziekten? De risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E) helpt op een gestructureerde manier risico’s in beeld te brengen en maatregelen te nemen. Zo wordt niemand ziek door z’n werk, nu niet en in de toekomst niet.

Profiteer ook van 15% korting! en vraag een offerte aan.

 

Offerte aanvragen

 

Scroll naar boven